Vše máme skladem, objednejte dnes, garantujeme doručení do Vánoc! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Dermacol Krycí a zmatňující korektor Matt Control 1,1 g

Kód produktu: kDKR1228

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Marie | 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Pořizovala jsem si ho už vícekrát. Zatím je to ten nejlepší korektor z těch, které jsem vyzkoušela.

    • Pro
    • - kryje - dobře se nanáší - zmatňuje
    • Proti
    • - Malý výběr odstínů
  • 18. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    Moc nekryje, a je moc hutny, na to, že se jedná o korektor, je to ovšem proste prumer, a na malé zamaskovani je OK. Vykon/cena dobré, ale znám o dost lepší ve stejne cenové kategorii.

    • Pro
    • Cena
    • Proti
    • Špatně se roztíra Malé množství Střední krytí
  • 25. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělý korektor - výborně kryje, super cena:)

  • P | 31. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento korektor jsem si koupila poprvé a musím říct, že už u něj asi zůstanu. Před tím jsem používala dražší korektor Bourjois, tento je ale mnohem levnější, při tom poslouží stejně dobře. Korektor výborně kryje, zmatňuje, je skladný. Hlavní výhodou tohoto korektoru je ale dle mého názoru výborná cena. A k tomu splňuje všechno, co slibuje. Dříve jsem už vyzkoušela mnoho takto levných korektorů, vždy mě ale zklamaly a proto jsem začala používat dražší korektor Bourjois. Nyní už ale zůstanu u tohoto korektoru Dermacol. Nevím ale, jestli tento korektor bude vhodný pro všechny typy pleti. Moje je mastná, má tendenci k tvoření lehkého akné. Například suchým typům pleti by vyhovovat nemusel, pokud má ale někdo podobnou pleť jako já, rozhodně doporučuji!

    • Pro
    • Super cena Výborně kryje Lehce se aplikuje Dobře se skladňuje
  • P | 31. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento korektor jsem si koupila poprvé a musím říct, že už u něj asi zůstanu. Před tím jsem používala dražší korektor Bourjois, tento je ale mnohem levnější, při tom poslouží stejně dobře. Korektor výborně kryje, zmatňuje, je skladný. Hlavní výhodou tohoto korektoru je ale dle mého názoru výborná cena. A k tomu splňuje všechno, co slibuje. Dříve jsem už vyzkoušela mnoho takto levných korektorů, vždy mě ale zklamaly a proto jsem začala používat dražší korektor Bourjois. Nyní už ale zůstanu u tohoto korektoru Dermacol. Nevím ale, jestli tento korektor bude vhodný pro všechny typy pleti. Moje je mastná, má tendenci k tvoření lehkého akné. Například suchým typům pleti by vyhovovat nemusel, pokud má ale někdo podobnou pleť jako já, rozhodně doporučuji!

    • Pro
    • Výborně kryje Jednoduše se nanáší Velice skladný Dobrá cena
  • 13. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 60%

  • 13. červen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 30. duben 2013

    Celkové hodnocení: 60%

  • 18. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 31 743 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni