loading

Recenze Lacoste Lacoste Pour Femme - EDP

Kód produktu: pLA001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Dáša Šmídová | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Dlouho oblíbená vůně

    • Pro
    • Vůně která neomrzí
    • Proti
    • -
  • 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vřele doporučuji všem

    • Pro
    • prostě perfektní
  • 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • Helena Belatková | 9. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    pro mne jeden z mála výborných parfémů

    • Pro
    • nádherná vůně kupuji ji pravidelně
    • Proti
    • nemám
  • 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbená značka v naší rodině

  • 13. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    oblíbený parfém mé snachy

  • Zdeňka Havlíčková | 15. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto parfémovanou vodu jsem si objednala již poněkolikáté. Vyhovuje mi její vůně, spokojena jsems balením. Tuto vůni využívám v podstatě kdykoliv je potřeba (v práci a třeba večer když jdu do divadla). Jsem s ní spokojena.

    • Pro
    • velmi příjemná svěží vůně
    • Proti
    • ---
  • 23. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Koupila jsem jej, aniž jsme věděla jak voní a jsem tak spokojená a příjemně překvapená, že i nadále budu pokračovat v této vůni :-) a opět si jej pořídím.

    • Pro
    • Opravdu krásně nevtíravě voní. Všichni se ptají co to je a chválí.
    • Proti
    • Nemá žádné proti
  • Jana Dušková | 11. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Jsem spokojená jak s vůní(používám ji již několik let),tak s rychlostí jakou mi byla vůně dodána. Nemám žádné výhrady!

  • 5. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem spokojená s výběrem,doporučuji

    • Pro
    • příjemná vůně
  • 15. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - používám už několik let - kykoliv jsem měla snahu o změnu, opět jsem se vrátila zpět k této vůni - pokud by měla vůně větší trvanlivost byla by dokonalá

    • Pro
    • - příjemná vůně
    • Proti
    • - krátká výdrž vůně oproti jiným
  • 24. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    velice přitažlivá a ženská vůně.

  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena.

    • Pro
    • Elegantní klasika. K této vůni se neustále vracím. Nepatří mezi moje nej vůně, ale je to taková univerzálka, že tou nikdy nic nezkazíte.....A navíc, i když je na veřejnosti velmi známá, nevoní s ní kdekdo, jako s Light Blue.
    • Proti
    • Nic.
  • Emilie | 28. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji,vuně dlouho vydrži.

  • T.Nejezchlebova | 4. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    produkt je naprosto perfektní,budu se k němu pravidelně vracet,vuně vydrží celý den

  • 18. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Sexy vůně

    • Pro
    • Nejlepší
  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    budu jí dál používat

    • Pro
    • mám ráda tuto vůni
  • Martina Colanová | 1. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojená

    • Pro
    • Používám a každému to namě voní
  • 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám delší dobu tuto značku

  • 25. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji pro náročné ženy

    • Pro
    • Skvělá vůně
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni