loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP

Kód produktu: pLN001

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    super výrobek, maximální spokojenost

    • Pro
    • dlouhá výdrž, krásná příjemná vůně
  • K.Zielinská | 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mám ho ráda

    • Pro
    • na denní použití
    • Proti
    • nic
  • Katka P. | 25. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám již několik let a nemám žádné výhrady. Dlouhá výdrž vůně a velmi příjemná. Jediné proti je, že jí používá spousta žen :-)

    • Pro
    • Velmi příjemná vůně.
    • Proti
    • Nic
  • Valerie Martinčeková | 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vůni jsem zakoupila již opakovaně vyhovuje mi její jemná nevtíravá vůně vůni doporučuji, i když nemusí "sedět" každé spotřebitelce mrzí mne, že nelze zakoupit vzorky od jiných vůní, stále totiž hledám "tu pravou", původní vůni mi přestali vyrábět

    • Pro
    • velmi příjemná dlouhotrvající vůně nedráždí dýchací cesty
  • 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    mám své zkušenosti a je perfektní mohu doporučit

    • Pro
    • je to nádherná vůně používám už delší dobu
  • 23. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zboží je levnější než v obchodech, doprav rychlá

  • Martin Přeček | 19. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vyzkoušená vůně pro mou ženu. Nevím o ničem, na co by si stěžovala. Mě jako chlapovi voní. Není přesládlá, ani kořeněná. Něco mezi, osobně řadím mezi sladší vůně, ale nevtíravé. Jak jsem psal, není přesládlá, nebije do nosu, prostě akorát, taková svěží, lehká.

    • Pro
    • - cena - vůně - výdrž - kupoval jsem jako osvědčený produkt ženě, která má tento parfém již několikátý
    • Proti
    • nic
  • Petra | 15. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Patří mezi klasiku doporučuji

    • Pro
    • Krásná a ověřená vůně
  • 12. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    Tovar není pro mne. Ja ho nepoužívam

    • Pro
    • tovar nebudu používat, není pro mne
  • 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • příjemná vůně :-)
    • Proti
    • nic
  • Zdeněk | 3. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    K parfémům nečichám, protože mi to za chvilku začne splývat. Zvolil jsem proto jednoduchou metodu - vybírám parfémy podle oblíbenosti (a také, pravda, podle značky), zatím jsem neudělal chybu a manželka si nemůže vynachválit můj vkus. Všechny kolegyně nechápou, jak to, že jí takové super parfémy kupuje manžel. :-) Vonět to voní a celkem příjemně. Zadarmo to sice není, ale je to únosné.

    • Pro
    • Vůně, spokojenost manželky
  • Jaroslav Hybben | 1. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek pro ženu k narozeninám,kupoval jsem zajíce v pytli a vyšlo to.

    • Pro
    • Lepší,než jsme čekali,přímo lahodná vůně.
    • Proti
    • Nic.
  • 23. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    tento produkt používá dcera a je to jako dárek

  • 19. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně.

    • Pro
    • Prostě mi nádherně voní. Vydrží poměrně dlouho.
    • Proti
    • Nic.
  • 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • - příjemná a líbivá vůně, ráda se k ní vracím
  • gabba | 7. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Příjemná vůně za dobrou cenu. Jsem s ní moc spokojená.

  • Iva Žďárská | 5. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Příjemná vůně.
    • Proti
    • Dlouho nevydrží.
  • 3. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní!

  • 23. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůni jsem si vybrala na základě recenzí ostatních zákazníků, moji původní oblíbenou vůni výrobce již nevyrábí. Asi rok jsem hledala novou. S touto vůní jsem spokojená.

    • Pro
    • krásně voní, vydrží dlouho
  • 20. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nevím,koupila jsem ho jako dárek

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni