loading

Recenze Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESTER

Kód produktu: pTESTER147

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Eva Warneková | 11. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používá ho již několik let a jsem spokojena

  • Radka | 27. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Byla byh moc ráda, kdyby byla vůně výraznější. Buď se mi to zdá nebo bývala o něco sytější. Možná to chce nekupovat testr. Nevím...

    • Pro
    • Skvělá vůně, opravdu jsem zatím nenašla lepší.
    • Proti
    • Slabá výdrž
  • babete | 23. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    do práce fajn,kratší výdrž,ale dobrá cena

    • Pro
    • zvláštní příjemná vúně
    • Proti
    • krátká výdrž
  • 27. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jsem spokojena, kupuji tento parfém pravidelně

    • Pro
    • Krásně voní Lehký, ale vydrží celý den
  • marie | 14. březen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Určitě si tento produkt objednám znovu a doporučím ho .

    • Pro
    • jedná se o krásnou vůni která vydrží
  • 17. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně za dobrou cenu.

    • Pro
    • Vůně, ke které se stále vracím.
  • mery | 22. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to moje letitá záležitost.

    • Pro
    • Mám ráda tuto vůni.
  • magdalena | 9. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    tento parfem pouzivam jiz leta a jsem s nim maximane spokojena ne jen ja, ale i muj pritel. mnohokrat jsem byla oslovena venku, v zamestnani i ve spolecnosti, ze krasne vonim a to kazdou zenu potesi. tuto parfemovou vodu velmi doporucuji.

    • Pro
    • prijemna , romanticka a nevtirava vune, vsem doporucuji
  • 20. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    nádhená vůně, vydrží

    • Pro
    • nádherná vůně
    • Proti
    • nic
  • 25. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Zůstane moje oblíbená.

    • Pro
    • Je moje oblíbená.
    • Proti
    • Není jen moje oblíbená.
  • 10. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně

  • jost vera | 2. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    uvitala bych, kdyby vune byla intenzivnejsi a vydrzela dele - nejen u tohoto produktu, ale i u ostatnich. toto ale asi neovlivnite.

    • Pro
    • vune mi vyhovuje
  • Miloslava Urbánková | 23. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    krásná vůně reakce přátel - "krásně voníš" velmi dobře ano, doporučím je to krásná vůně nevím, nic mě nezklamalo

    • Pro
    • Krásná vůně, hezký obal, Doporuční kamarádky, osobní příjemný pocit po testeru
    • Proti
    • nic nemám
  • 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Krásná celoroční vůně pro ženy. Nakupuji pravidelně.
  • Žaneta | 10. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi příjemná nevtíravá vůně

    • Pro
    • příjemná vůně pro mě i okoli
    • Proti
    • nic
  • sardy | 7. květen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    neupoutá příliš

    • Pro
    • zavedená vůně
    • Proti
    • trochu konzervativní
  • 25. březen 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    produkt doporučen kamarádkou,vůně je průměrná nevydrží dlouho.Možná bude lepší vyzkoušet v prodejně a pak teprve objednat.

  • 6. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nádherná vůně, nevtíravá a hlavně dlouho vydrží. Když jsem ji vyzkoušla od kolegyně, neodolala jsem :)

    • Pro
    • dlouho vydrží svěží jemná vůně
    • Proti
    • nic
  • Majka | 6. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém jsem koupila už víckrát, a určitě si ho znovu objednám

    • Pro
    • nádherná svěží vůně
  • 28. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborná vůně, používám ji již 5let a nemám v plánu ji měnit.

info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni