loading

Recenze Dermacol Lehký fixační pudr (Invisible Fixing Powder) 13,5 g

Kód produktu: kDKR0755

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám roky a jsem maximálně spokojena. Je obzvláště vhodný i pro veeeeelmi bledou pleť, vydrží celý den, super kryje. Skvělý pudr!

  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dobře se nanáší. Vhodný i pro bledule.

    • Pro
    • Dobře se nanáší. Vhodný i pro bledule.
  • 23. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    neviditelné zafixování, dobrá cena

  • Gabča | 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pudr je velmi dobrý, krásně zmatní, vcelku i kryje ale ne moc aby nebyl vzhled typu mouky, překvapily mě i dva typy nanášení - štěteček i houbička o kterém jsem ani nevěděla, jinak je to v krabičce velmi pěkně a prakticky uspořádané, také nehrozí že by se Vám celý pudr rozsypal. Doporučuji!

    • Pro
    • krytí nanášení výdrž vzhled po nanesení možnosti nanesení - štěteček nebo houbička
    • Proti
    • na štětečku se pudr moc dobře nenanáší, s tím jsem ale počítala a tento štěteček od pudru využiji na tvářenku, proto jsem ho tam i chtěla ^^
  • JL | 23. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný pudr!

    • Pro
    • - světlý odstín (Light) - ultralehký - vytváří sametovou pleť - déle se po něm nelesknu
    • Proti
    • - trošku nižší cena by nebyla zlá...
  • Dominika H. | 11. červenec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásně matuje tvář, vydrží celý den. Bez barvy, neviditelný. Bez ucpání póru, vůbec nejde cítít, že je ne tváři. Vyzkoušela jsem již více takových produktů, ale Dermacol nejvíce vyhovuje. Menší množství za více peněz. (Dříve bylo větší balení 30g nyní 13g)

    • Pro
    • Krásně matuje tvář, vydrží celý den. Bez barvy, neviditelný. Bez ucpání póru, vůbec nejde cítít, že je ne tváři.
    • Proti
    • Menší množství za více peněz. (Dříve bylo větší balení 30g nyní 13g)
  • 25. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Naprostá spokojenost

  • Pavlína | 12. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro ženy, které mají problém s mastivostí pleti

    • Pro
    • Krásně matující
  • jana | 25. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to dobrý kvalitní pudr, za dobrou cenu. Nejlepší z drogerkových sypkých pudrů, jaké jsem měla.

    • Pro
    • jemný, neparfemovaný, skvělá barva
    • Proti
    • nevydrží tak dlouho
  • 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    výborně doplní make-up

  • 12. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 4. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    1

  • 28. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 31. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 60%

  • 25. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 23. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 5. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 8. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 37 586 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni