loading

Recenze Dermacol Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť 30 g

Kód produktu: kDKR0724

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Výborné krytí. Ale je nutné dávat jen velmi malé množství, jinak člověk vypadá jak maska.Levný.

  • 21. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Pokud make-up "naředíte" něčím dalším (krém, podkladový krém, tekutý make-up), získáte skvělého pomocníka pro krytí větších nedokonalostí pleti, který vydrží celý den.

    • Pro
    • vysoké krycí schopnosti vydrží celý den
    • Proti
    • špatná roztíratelnost Nehodí se na suchou pokožku - vysušuje maže oblečení
  • 31. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Po smíchání s make upem mám skvělý odstín a skvěle kryje bez efektu masky

    • Pro
    • skvěle kryje
    • Proti
    • Moc světlý odstín i na bleduli jako jsem já, ale míchám ho s tmavým make upem.
  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Můj nejoblíbenější make-up jako korektor na kruhy pod očima. Perfektní krytí.

  • 22. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě nejlepší makeup, co existuje. Vzhledem k ceně a krycí schopnosti neznám lepšího.

    • Pro
    • Vysoká krycí schopnost.
  • 2. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Všechno je už zde napsáno :) Používám to jako korektor a pro tento účel se snad nedá do doby spotřeby ani z půlky vypoužívat, takže je možné se s někým i podělit :) Barva je pro velké bledule, např. kdo používá Dermacol Kompaktní pudr s reliéfem krajky č. 1, tak je pro něho barva ideál :) pro ostatní ne tak světlou pleť doporučuju už 209. Taky se dá použít i pro velmi světlou pleť, není zas o tolik tmavší, aby to nešlo :)

    • Pro
    • pro velmi světlou pleť velmi hutný výborné krytí
    • Proti
    • zlatý obal se po čase loupe
  • 29. září 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Bezvadně kryje stařecké? skvrny.

  • Lovely Lady | 1. září 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Doporučuji. Používám ho pouze jako korektor, ale funguje skvěle :)

    • Pro
    • Perfektní krytí
    • Proti
    • Občas vytváří efekt masky, zalézá do vrásek
  • Pavlína | 30. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem tento výrobek , je jednoduchý na nášení a krásnou roztíratelností a vydrží celý den i dlouho do noci a má jemný třpitivý filtr.

    • Pro
    • výborně kryje veškeré nedokonalosti
  • 22. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi dobré krycí vlastnosti. Výběr i ze světlých odstínů.

    • Pro
    • Velmi dobré krycí vlastnosti. Výběr i ze světlých odstínů.
  • 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Zatím nejlepší krycí make-up, co jsem měla. Používám ho především jako korektor k maskování tmavých kruhů pod očima, občas nanesu i na tváře k lepšímu zakrytí drobných jizviček po akné. Tmavé kruhy sice nezakryje úplně na 100 %, nicméně to zatím nedokázaly ani mnohem dražší výrobky (např. Bobbi Brown). S ohledem na cenu je to vlastně ještě nadstandartní výrobek. Navíc velmi dlouho vydží.

    • Pro
    • vysoká krycí schopnost za tu cenu bezkonkurenční výrobek velký obsah balení, velmi dlouho vydrží
    • Proti
    • má tendenci se slévat do vrásek, které pak zvýrazňuje (zatím jsem však nenarazila na výrobek, který by toto nedělal) i přes silnou krycí schopnost nedokáže dokonale zakrýt velmi tmavé kruhy pod očima
  • 7. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je skvělý, výborně kryje. Doporučuji vybírat o trošku tmavší.

    • Pro
    • Skvěle kryje!
    • Proti
    • nic
  • KVĚTA | 5. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    NEJLÉPE KRYJE NEDOSTATKY A VADY NA PLETI.

  • 4. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    jediný make-up, který zakryje moje akné a nemusím používat korektor, kombinuji odstín 207 a 208, tyto světlé odstíny jako "bledule" taktéž oceňuji

  • 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborné krytí (na českém trhu snad ani nemá konkurenci). Snadno ale vytváří dojem masky, takže je vhodnější jako korektor, místo použití na celý obličej. Navíc stačí se o hrdlo jen otřít, a krytí je úžasné. Proto bych řekla, že mi asi vydrží hooodně dlouho.

  • Petra | 16. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Vel,mi dobrý korektor za málo peněz,jako make up bych nepoužila, asi by dělal efekt masky,ale korektor k nezaplacení

    • Pro
    • velmi dobré krytí,používám jako korektor a vyhovuje
    • Proti
    • trochu zalejzá do vrásek, musí s es ním umět pracovat
  • kika | 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    perfektní obzvlášť pro problematickou pleť, vydrží celý den, dokonce i po koupání v moři vypadal stejně, jako ráno a všiml si toho i můj přítel :D Nelze se líčit tímto make-upem smaotným, pokud nechcete vpyadat jako vosková figurína, ale je to báječný make-up v kombinaci s jiným, tekutějším.

    • Pro
    • existují i extrémě světlé odstíny, což potřebuji, perfektně kryje
    • Proti
    • hodně hustý, je vhodné míchat ho s jiným make-upem
  • 18. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Super, vyrobek kupuji pravidelne, dlouho vydrží, druhý nejlpeší makeup od dermacolu.

    • Pro
    • Super krytí Dobře se roztíra Vydrží dlouho, protože ho stačí opravdu malo
    • Proti
    • NIC
  • pavla.reindlova | 27. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný make-up

  • Barbora | 24. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    skvělý makeup pouzivam uz dlouho a stale jsem velmi spokojena

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni