loading

Recenze Bourjois Make-up pro perfektní pleť SPF 10 (123 Perfect) 30 ml

Kód produktu: kDKR1105

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • LenkaR | 11. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji!

    • Pro
    • - nejlepší make-up - nemastí pleť, je lehký - výborně kryje, na pleti vypadá přirozeně
  • 7. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    pro mou sušší pleť je dermacol 24h lepší, ale tento je hned na 2. místě za ním :)

    • Pro
    • chtěla jsem ho vyzkoušet, někdo tu psal.že je lepší na dermacol 24h, pro mě tedy ne
  • Haluše | 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    je kvalitní

    • Pro
    • super
    • Proti
    • nic
  • 22. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt mám vyzkoušený, proto jsem si ho objednala

    • Pro
    • matující
    • Proti
    • nekryje pigmentové skvrny
  • Jitka | 26. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Jeden z nejlepších make-upu,který jsem kdy měla.Předčil i mnohem známější značky jako je Dior nebo Este Lauder.Mám už 4.balení a nemohu si ho vynachválit!
    • Proti
    • Nic
  • Elis | 6. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Vydrží na pleti dlouho, větší nedokonalosti (červený pupínek) překryje jen částečně, zde kombinuji s korektorem. Jinak je skvělý na velké plochy, pleť nevypadá jako maska.

    • Pro
    • mám větší póry a občas se mi dělají šupinky na pleti, které se s jinými makeupy zvýrazní, ale tento skvěle splyne s pletí a nedělá mapy mám opravdu velmi světlou pleť a odstín 51 je perfektní, světlejší jsem jinde nenašla
  • 24. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    doporučuji

    • Pro
    • kvalitní make-up, dobře se roztírá
  • Eva M | 11. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Makeup se velmi dobře roztírá, má krásnou světlou barvu, která splyně s kůží. Stačí i menší množství, aby udělal "efekt" přirozenosti. Nedělá mapy, neloupe se. Nemá žádnou vůni, takže ničím neruší. Vydrží bez problémů v průběhu dne, nemusím nic doplňovat. Pokud by však člověk šel po práci např. do divadla, tak by to už novou vrstvu chtělo. Mám suchou citlivější pleť, vyhovuje mi. Cena odpovídá kvalitě, dokonce bych řekla, že za tu cenu kvalitu předčí.

    • Pro
    • Tento makeup jsem si vybrala na základě popisu výrobce. S makeupy Burjois už mám zkušenost, světlá je u nich opravdu světlá, jsem dost bledá, tak hledám barvu, která splyne s kůží.
    • Proti
    • Zatím používám krátkou dobu, cca 2 týdny, takže nevýhody jsem zatím nezpozorovala.
  • Mona | 26. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • krásně zakryje nedostatky pleti, je lehoučký...doporučuji
  • 26. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • Nikola | 6. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    • Pro
    • Úžasnej make-up :), nikdy jsem nedala dopustit na make-up od Dermacolu 24 hodin control a tenhle make-up ho překonal na plné čáře, krásně splyne s pletí (není vidět přechod mezi krkem a hlavou), krásně voní a ne dlouho takže ty, kterým by nevoněl ho dlouho neucítí, dobře se roztírá a vypadá opravdu velmi přirozeně, s krytím je na tom stejně jako například ten Dermacol 24 hodin control, takže kryje hodně dobře i v malym množství (mám jizvičky po akné). S výdrží je na tom také velmi dobře i když se po pár hodinách lesknu a musim přepudrovat, ale já se lesknu u každého make-upu, mám hodně mastný obličej. Tento make-up opravdu 100% doporučuji :)
  • Míla | 23. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Make-up používám dlouhodobě a jsem velice spokojena s jeho texturou a výborným krytím na obličeji ,zkusila jsem jiné dostupné v drogerii,alr nelze srovnat vždy se vrátím k tomuto make-upu,mě osovně velmi vyhovuje Míla
  • 8. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 22. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 46 813 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni