Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Velký letní výprodej až - 80 %. Přes 9 000 kousků od kabelky po parfém.
Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Armani Acqua Di Gio - EDT

Kód produktu: pGA103

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 26. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně

  • 7. červenec 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná letní vůně. Dlouhá výdrž.

  • 22. duben 2019

    Celkové hodnocení: 80%

    Parfém jsem používala v mládí, byl úžasný, chtěla jsem nějakou změnu vůně, vzpomněla jsem si jak byla tahle vůně úžasná, objednala, ale asi už jsem vyrostla, už to nějak není ono... Voní pořád nádherně, ale buď jsem si ji pamatovala zidealizovaně nebo se mi změnil vkus. Nicméně, pro mladé, krásná vůně...

  • 10. únor 2019

    Celkové hodnocení: 90%

    voní mi přeci jen trochu vydrží

  • 8. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Dle vyjádření dcery vynikající parfén

  • 6. listopad 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Kupuji opakovaně.

    • Pro
    • krásná svěží vůně, jinou nehledám
    • Proti
    • je těžko k sehnání, není zdaleka ve všech e-shopech
  • 26. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    S parfumom som spokojný, vôňa je jemná napriek tomu ju je dostatočne cítiť ak využijete všetky správne body na tele.

    • Pro
    • Príjemná, jemná, svieža vôňa
    • Proti
    • Nič
  • 9. květen 2018

    Celkové hodnocení: 90%

    Pro mne není nejlevnější, ale je nejlepší. Je to už druhý stejný, co jsem si koupila.

    • Proti
    • Produkt vyhovuje, ale nevím, kam mám napsat, že neplatí, že vydrží celý den nebo jen pár hodin. Je to něco mezi tím. není to celý den a není to jen pár hodin.
  • Hana | 1. listopad 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná decentní vůně.

  • Marie K | 31. říjen 2017

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém kupuji dceři jako dárek, je s ním velmi spokojená

  • 23. červen 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji , svěží letní vůně , dlouho vydrží , používám několik let jen v letním období a jsem spokojena

    • Pro
    • Oblíbena letní vůně , používám několik let.
  • 21. květen 2017

    Celkové hodnocení: 10%

    Pro mě velmi příjemná vůně, především na léto

    • Pro
    • Jemná, svěžï vůně
  • 29. květen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Absolutní spokojenost , používám snad 15 let

    • Pro
    • Krásná osvěžující vůně
  • 15. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní vůně pro ženy za výbornou cenu

  • 16. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • značku používám mnoho let a nenašla jsem pro sebe vhodnější.
  • 12. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    vůni jsem dlouho sháněla a jsem velmi spokojená

  • 16. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    manželce to voní a mně taky.

    • Pro
    • manželka jej preferuje
  • Dagmar | 29. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    výborný parfém, mám s ním skvělé zkušenosti a jsem s ním spokojená

    • Pro
    • skvělá vůně, moje oblíbená
    • Proti
    • otrochu zdražen oproti mé mínulé objednávce
  • 21. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Vůně pro mimořádné situace, výrazná ve smyslu neobvyklosti.

    • Pro
    • Čistá vůně asociující spořádanost.
    • Proti
    • Tak výjimečná, že se nedá používat denně.
  • 16. prosinec 2009

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt nebyl dostupný, proto jsem bojednala jinde.

    • Pro
    • Tato vůně je úžasná tím, že nikdy neomrzí. Používám ji již několik let a stále se k ní vracím.