Vše máme skladem, objednejte dnes, garantujeme doručení do Vánoc! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Diesel Plus Plus Masculine - EDT

Kód produktu: pDI005

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Příjemná vůně.

  • Vlasta Veseláková | 24. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    ještě jsem ho neměla a chtěla jsemho vyzkoušet

    • Pro
    • všem se líbí
    • Proti
    • nic
  • bety | 10. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    mám ráda tuto vůni

    • Pro
    • pěkná vůně
  • Jana | 13. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem více méně chtěla vyzkoušet. A opravdu mě nadchnul pro svou sexy vůni.

    • Pro
    • Jemný dlouho vydrží
  • petr zubík | 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Super jako dárek nebo i radost pro sebe:-)

    • Pro
    • Výborně voní a vydrží dlouho
    • Proti
    • Neexistuje nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jarka 37 let | 16. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Jsem velmi spokojená
  • Lonetta | 31. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Od 13+- do ... Na veku nezalezi. Zalezi jak se citite, co vyznavate a milujete li svobodu;-)

    • Pro
    • Uzasna.originalni.sportovni.ve spojeni s pokozkou pochvilce dava pocit cerstve osprchovanemu telu.
    • Proti
    • Nedoporucuji panum s agrasevnim pizmem.takova pokozka tuto vuni pohlti.
  • 7. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pod trochu netradičním obalem najdete velice příjemnou, nevtíravou vůni. Kdo má rád jemnější a ne příliš kořeněné vůně, bude jistě spokojený.

    • Pro
    • tato toaletní voda patří u nás k oblíbeným - velice příjemná vůně za bezvadnou cenu
  • eva raisová | 23. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    docela dobré

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • malé balení
  • Lukas | 12. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    poměr cena kvalita

    • Pro
    • poměr cena kvalita
  • Nikola | 29. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučila jsem ho manželovi, z vlastní zkušenosti. Určitě doporučuji ostatním.

    • Pro
    • Vydrží dlouho. Koupila jsem ho manželovi a byl spokojený. I když je to pánský parfém, kupovala jsem si ho i já
  • PetraP | 28. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná vůně pro mladé muže. Já ji kupovala pro přítele záměrně - má rád mléko, a když na Vánoce rozbalil dárek, tak byl hotový - krabička ve tvaru krabice od mléka a krávy na obalu. Je to velice vtipně vymyšlené. A za super cenu.

  • David Hajník | 9. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento parfém je velice specifický svojí jedinečnou vůní s kterou jsem spokojený už několik roků.Dlouho vydrží a se svojí cenou je bezkonkurenčně nejlepší pro mladé a sexy lidi.

    • Pro
    • Super cena perfektní vůně pro mladé lidi je prostě jedinečná
  • 23. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 10%

  • 3. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. květen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

  • 7. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 26. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 80%

  • 11. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 32 216 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni