loading

Recenze Vichy Přípravek pro čistění pleti s nedokonalostmi 3 v 1 Normaderm Tri-Activ Cleanser 125 ml

Kód produktu: kVI208

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 30. září 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    nevysusuje, dobry peeling, nedrazdi pokozku.

  • 8. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    používám ho pravidělně, je super

    • Pro
    • používám ho pravidělně, je super
  • 14. únor 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    dobře odstraňuje mastnotu a nečistoty, snadno se smývá i nanáší a hezky čistě voní

  • 9. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    maximální spokojenost

  • Pepa | 30. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybral pouze podle popisu v nabídce. Vyrážky, které se mě nečekaně objevily na obličeji se již netvoří. Produkt používám navečer, podle doporučení. Toto neumím posoudit komu přípravek doporučit a komu ne. Já mám z použitím zatím dobré zkušenosti i když doba je zatím krátká. Čistící kostka Sebium mě také vyhovuje. Jiné mýdlo na obličej nepoužívám.

    • Pro
    • Zatím jsem s přípravkem velice spokojen, nerad bych to zakřiknul. Proti vodičce,kterou mě předepsala lékařka jsou výsledky samoléčby podstatně lepší. Doufám,že se vyrážek na obličeji zcela zbavím.
    • Proti
    • Žádné proti jsem zatím nezjistil
  • 5. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost s výrobkem

  • 2. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to spolehlivá značka, kosmetika je účinná, udržuje pokožku čistou a vláčnou. Doporučuji oststním zákazníkům.

    • Pro
    • velmi jemný a účinný
  • 13. červen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost

  • 28. duben 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    pro mastnější pleť doporučuji

    • Pro
    • perfektně čistí pleť
    • Proti
    • lehce vysušuje
  • 16. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkově rozhodně 100%. zatím jsem velmi spokojená, protože vážně jsou výsledky cítit už po pár dnech používání.

    • Pro
    • Nádherná vůně Pocituji zlepšení už po pár dnech Nedráží pleť
    • Proti
    • Mohlo by být větší balení
  • 8. únor 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporočuji pro všechny s nedokonalostmi pleti.

    • Pro
    • Výborně čistí.
    • Proti
    • Mírně vysušuje.
  • 18. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    -

    • Pro
    • -
    • Proti
    • -
  • 9. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 27. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 29. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 8. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 10. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 3. září 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 2. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni