loading

Recenze Tangle Teezer Profesionální kartáč na vlasy Tangle Teezer (Compact Styler)

Kód produktu: kDKR1103

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Genevra | 3. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jakmile jsem tento kartáč uviděla, hned jsem ho musela mít. Jednu recenzi jsem už napsala, tak si můžete počíst tady: http://abouteverything28.blog.cz/1410/tangle-teezer-compact-styler-kartac-na-vlasy

    • Pro
    • Je akorát do ruky Rozčeše Vlasy jsou hebké a vydrží dýl rozčesané Jsem s ním spokojená Výhoda je, že má kryt a můžu ho nosit vždy u sebe Vleze se do každé kabelky
  • Ewitta | 8. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    nevytrhává a navíc je s milovaným Shaunem

    • Pro
    • žádný jiný hřeben mi vlasy po umytí nerozčeše tak skvěle jako tento ... a to mám vlasy vlnité až kudrnaté.
    • Proti
    • nevím
  • 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    jiný už používat nebudu...nejlepší hřeben na světě :)

    • Pro
    • vlasy mi po něm přestaly padat... vhodný i na mokré vlasy... neelektrizuje...
  • Andrea | 16. únor 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Moc vtipně vyřešeno nemá chybu

    • Pro
    • je opravdu super
    • Proti
    • není co vytknout
  • P. | 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě doporučuji všem. Krásně rozčeše vlasy a netahá a navíc vlasy ani tolik nepoškozuje. Ještě uvažuji, že si pořídím Tangle teezer s držátkem, přeci jenom je to praktičtější. Vhodný na cestování nebo i jen tak do kabelky díky krytu.

    • Pro
    • Krásně rozčesává i mokré vlasy. Netahá, Skvělý i na cesty.
  • 10. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Perfektní, doporučuji

    • Pro
    • Netahá, vlasy krásně rozčeše a je příjemný na pokožku hlavy
  • 12. leden 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    Tangle Teezer jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, ale bohužel musím říct, že neoslnil. Jeho zázračnost interpretovaná snad každým beauty blogem v ČT je pochybná, kartáč nerozčeše všechno (a to mám bezproblémové vlasy). Nejvíc mi vadí plastové provedení kartáče. Štětinky se až moc ohýbají a česání s ním není efektivní.

  • Michal | 29. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Byl to dárek pro přítelkyni která si často rozčesává vlasy a protože miluje ovečku Shaun tak jsem tento produkt objednal.

    • Pro
    • Je tam ovečka Shaun
    • Proti
    • možná atypický tvar
  • 24. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Trochu vyšší cena za hřeben, ale myslím, že se vyplatí, jsem spokojena.

    • Pro
    • příjemné česání netahá dobře se drží
  • Tereza Kubová | 26. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Na doma používám klasický Tangle Teezer a chtěla jsem něcopodobného do kabelky, což se povedlo. Jsem moc spokojená a této značce věřím. Velmi doporučuji.

    • Pro
    • vhodný do kabelky
    • Proti
    • nevím
  • 17. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    obrovská spokojenost

    • Pro
    • perfektně rozčeše i mokré vlasy i bez použití kondicionéru
  • 10. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostal jsem pochvalu tak že funguje opravdu dobře.

    • Pro
    • pěkný vzhled
  • 10. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Dostal jsem pochvalu tak že opravdu i dobře funguje.

    • Pro
    • pěkný vzhled
  • 2. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoznačně nejlepší kartáč, jaký jsem kdy zkusila, už jsem jej kupovala i jako dárek, protože mi ten můj přítel neustále bral a česal se s ním. Všichni známí, kteří vyzkoušeli, jsou z něj nadšení.

    • Pro
    • Rozčeše i velmi zacuchané vlasy s poškozeným vláknem Příjemně padne do ruky I po dlouhé době používání stále bez vady Při česání příjemně masíruje vlasovou pokožku Dokáže dokonce rozčesat i kudrnatou, hustou srst mého psa :)
  • lenik | 30. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší kartáč na rozčesávání vlasů co jsem kdy měla. Nevyrovná se vůbec žádnému. Krásně rozčeše i mokré vlasy a krom toho je i dokonale přenosný. Takže se vejde i do kabelky a nepadají z něj vyčesané vlasy díky dokonalému krytu. Rozhodně bych tento produkt doporučila ostatním jelikož stojí za to do něj investovat. Při příštím nákupu si rozhodně koupím ještě jeden a to velký ( necestovní balení) do koupelny.

    • Pro
    • Skvělé rozčesávání
    • Proti
    • nic
  • kaci | 28. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Celkově jsem s produktem spokojená. Možnost vybrat si z různých barevných provedení, netahá ani vlnité vlasy i mokré.

    • Pro
    • velikost netahá stylový vzhled
  • 22. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší kartáč na rozčesávání zacuchaných vlasů kompakt je ideální do kabelky, chrání štětinky

    • Pro
    • vynikajíí kartáč, rozčeše opravdu perfektně, netahá
  • 13. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    DOPORUČUJI!!!!!! Super věcička na rozčesávání vlásků. Dcera se začala každý den s radostí česat. Paráda!!!!

    • Pro
    • krásný kompaktní bezva se s ním češe
  • jandulaz | 26. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    velmi dobré

    • Pro
    • příjemné na vlasy
    • Proti
    • hůř se drží v ruce
  • 12. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jednoduše doporučuji a obzvlast ro cesani jemnych detskych vlasku! :)

    • Pro
    • je dokonaly... nekudli a daji se s nim perfektne rozcesat i mokre vlasy...
    • Proti
    • nic
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni