Vše máme skladem, objednejte dnes, garantujeme doručení do Vánoc! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Tangle Teezer Profesionální kartáč na vlasy Elite

Kód produktu: kDKR1104

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 31. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Používáme ho i na psa. Má dlouhou srst a až s tímto hřebenem se chce česat

    • Pro
    • Netrhá a neničí vlasy
    • Proti
    • cena
  • Lenka | 30. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Na rozčesání ano, ale pro vytvoření účesu je potřeba jiného typu hřebenu.

    • Pro
    • Vlasy dobře rozčeše, lépe mokré než suché.
    • Proti
    • Učesat s ním účes z dlouhých vlasů je náročnější než s obyčejným hřebenem.
  • Věra | 25. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji všem.

    • Pro
    • Hezké provedení, účelné...
    • Proti
    • Nic
  • radka | 4. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučení od kamarádky. Výrobek výborný

    • Pro
    • podle očekávání výborné
  • 29. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    krásně rozčeše i dlouhé zacuchané vlasy, doporučuji!!

  • 26. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    spokojenost

  • PH | 21. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Dala jsem na doporučení a jsem naprosto spokojená, mám vlnité a dost krepaté vlasy a tento kartáč naprosto vyhovuje, bez problému a bolesti rozčeše a hlavně netrhá vlasy. Příjemně padne do ruky a hezky vypadá. Příště zkusím ještě další barvu:)

    • Pro
    • Skvěle padne do ruky, netrhá vlasy, neelektrizuje, bez problému rozčeše i kudrnaté vlasy
    • Proti
    • nic
  • Monika | 20. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je výborná pomůcka pro vyčesání vlasů u dospělých i dětí. Doporučuji.

    • Pro
    • Je šetrné k vlasům, podstaně méně vláek vypadne při rozčesání po použití tohoto kartáčku. Nemusím balzám použít pro možnost vyčesání.
    • Proti
    • tvarově mohl být lepší, chybí rukojeť
  • stolpmi1 | 17. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Snadno rozčeše i kudrnaté a husté vlasy.

  • Simona | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - tento výrobek jsem koupila pro sestru, která má dlouhé vlasy po zadek a trápilo jí rozčesávání - velmi dobře a rychle rozčeše suché i mokré vlasy - skoro netahá

  • 23. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    určitě doporučuji

    • Pro
    • krásně rozčesává i delší vlnité vlasy bez tahání a vytrhávání, dobře padne do ruky
    • Proti
    • nic
  • Kamila | 22. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala jsem ho na základě vaší nabídky dokonalé rozčesávání maximální spokojenost doporučila jsem ho celé rodině viz bod 2

    • Pro
    • snadné a dokonalé rozčesávání vlasů už jsem ho jednou vyzkoušela
  • 22. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    máme ho už vyzkoušený

    • Pro
    • skvěle rozčesává husté a dlouhé vlasy
  • Veronika | 6. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    - určitě pořídím ještě jeden pro svou dceru

    • Pro
    • - krásně pročeše vlasy (opravdu se víc lesknou) - příjemně se drží v ruce
    • Proti
    • - nic
  • 25. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Za tuto cenu bezvadná věc.

    • Pro
    • Perfektní. Neznám na rozčesávání dlouhých vlasů nic lepšího. Konečně baví česání i malou dcerku.
  • Alena | 21. květen 2014

    Celkové hodnocení: 50%

    znám lepší kartáče

    • Pro
    • češe
    • Proti
    • nic víc než to že češe
  • kkk | 13. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný hřeben

    • Pro
    • výborný hřeben,snadné rozčesání,máme doma už 3kusy
    • Proti
    • nic
  • Jana | 10. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Měla jsem možnost si tengle teezer vyzkoušet u kamarádky, byla jsem z něho nadšená, proto jsem si pořídila také.

    • Pro
    • Je to nejlepší "kartáč", jaký jsem kdy vyzkoušela, dokonce má dcera, která má dlouhé vlásky a nechce si je nechávat rozčesávat, s tangle teezer neodporuje!
  • 7. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    neváhejte s koupí, i když je cena vyšší, určitě se vyplatí. vhodné ina jemné husté vlasy. ideální pro děti, co se nechtějí česat a mají často zakudlané vlasy. zatím nejlepší, co jsem kdy zkusila.

    • Pro
    • super rozčesávání
  • 13. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    hezký design, velmi dobře a rychle učeše

    • Pro
    • Výborné hřebelcovadlo.
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni