Vše máme skladem, objednejte dnes, garantujeme doručení do Vánoc! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Vichy Odličovací emulze 3 v 1 Purete Thermale

Kód produktu: kDKR1375

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 25. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná tolerance, mám velmi citlivou pleť a málo co snesu.

  • Dana HK | 29. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S produktem velmi spokojená

    • Pro
    • Vynikající i na voděodelnou řasenku
  • Monika Lavorenti | 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt používám řadu let, je perfektní pozor jen na ruzné obsahy tuby a cenu...

    • Pro
    • rychlé čištění jedním produktem
  • Iveta | 14. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    Je napsáno na citlivé oči,ale bohužel mi natekly.

  • 9. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Výborný odličovač na plěť, na oči mi však nevyhovuje (nemám ráda pleťová mléka v očích) jinak výborný zvláště na cesty(opět objednávám). Doporučuji.

  • Lucie T. | 1. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Pro mě nejoblíbenější odličovač.Pro moji citlivou a suchou pokožku naprosto ideální. Vyzkoušela jsem mnoho značek, ale tenhle je prostě nej. Neštípe, nepálí, nedráždí ani moje velmi citlivé oči. Odlíčení je velmi kvalitní, stačí troška přípravku - a to se líčím poměrně dost (minimálně makeup, korektor, konturka, řasenka, tvářenka). Zvládne to bravurně.

    • Pro
    • - výborně odličuje - je jemný k citlivé pleti i očím - oceňuji velké balení 300ml - vše v jednom: odlíčení tváře, očí a tonizace
    • Proti
    • - nemá chybu
  • 12. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 70%

    3 v 1 = ideální kombinace na cesty

  • 12. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 28. únor 2013

    Celkové hodnocení: 90%

  • 20. březen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

  • 31. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 13. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. únor 2011

    Celkové hodnocení: 60%

  • kulik | 27. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Dobře odličuje a pleť není "ulepená, napjatá, pálí oči" jak to dělají některé odličovače. Nemusím mít několik produktů na odlíčení, toto je dostačující.
    • Proti
    • nic
  • 29. září 2010

    Celkové hodnocení: 50%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 30 901 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni