loading

Recenze Ostatní Regenerační balzám Gestil WONDER

Kód produktu: kDKR1578

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 12. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výrobek používám už několik let, nemohu si jej vynachválit.

    • Pro
    • perfektní
    • Proti
    • vůně, ale člověk si zvykne
  • 10. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výrobek bych doporučila všem, kdo mají poškozené vlasy. Je opravdu skvělý.

    • Pro
    • Vlasy jsou krásné a lesklé
    • Proti
    • Pronikavá vůně
  • Petula44 | 1. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to paráda!

    • Pro
    • Vlasy jsou po ní velmi pěkné,lesklé a dobře se tvarují.
  • 31. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Mohu vřele doporučit. Je to nejlepší a zároveň cenově nejvýhodnější výrobek svého druhu.

    • Pro
    • Pomáhá regenerovat i opravdu velmi suché či poničené vlasy.
  • 10. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný doporučuji

  • 25. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím nejlepší maska, co mi přišla do ruky.

    • Pro
    • I když aplikuji velké množství, vlasy to absolutně nezatíží, žádná zplihlost a brzké maštění jako u "konkurence" s několikánosobnou cenou.
    • Proti
    • možná by se mohlo zapracovat na parfemaci, ale já mám ráda "pánské vůně", takže mi to nevadí
  • Šárka | 12. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Už teď vím, že budu tuto masku kupovat pravidelně. Je za dvojnásob nižší cenu, než v kadeřnických salónech nebo jiných obchodech. Na svých kudrnatých vlasech jsem poznala regenerační účinky hned po prvním použití.A nebyla jsem jediná. Tento výrobek mohu jedině doporučit!!

    • Pro
    • Bezkonkurenční cena ( kamarádka koupila tuto masku za dvojnásobek!!) Příjemná vůně Regenerační výsledek již po prvním použití
  • Katka | 12. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Vlasy jsou krásně hebké a jdou dobře rozčesávat.

    • Pro
    • Kvalitní produkt
  • 7. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    překvapivě dobré výsledky

    • Proti
    • výrazná vůně, po opláchnutí naštěstí zmizí
  • 3. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    dobrá cena

    • Pro
    • pomáhá
    • Proti
    • nic
  • 17. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Přípravek používám již několik let, doporučuji. Je mnohem lepší než kterýkoliv výrobek za dvojnásobnou cenu.

  • 16. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji

    • Pro
    • Perfektní
  • 14. leden 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Tento produkt doporučuji

    • Pro
    • Přípravek jsem si koupila na doporučení od kamarádky, protože jesm měla vlasy zničené a vysušené vlasy melírováním, výsledek je znát okamžitě, vlasy jsou lesklejší, vypadají zdravě a snadno se rozčesávají.
    • Proti
    • nic
  • 6. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší svého druhu

    • Pro
    • Super výrobek
    • Proti
    • ne
  • 4. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    vlasy se dobře rozčesávají, jsou leské a hebké

  • Katty | 15. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    výborná regenerační maska

    • Pro
    • splňuje očekávání
    • Proti
    • vůně
  • Nikola | 6. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Spokojenost. Mám ho již po druhé a určitě objednám další.

    • Pro
    • -lepší kvalita vlasů
    • Proti
    • -snad jen to, že nevoní ale mě osobně to nevadí
  • 5. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatím jsem lepší masku na vlasy neměla. Zkusila jsem jich už hodně, ale k téhle se vždycky vracím. Krásně vyživí i vlasy po melíru. Doporučila jsem ho už mockrát.

    • Pro
    • lesklé vlasy snadné rozčesávání zacelené konečky zdravý vzhled vlasů
    • Proti
    • vůně
  • 16. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Pomáhá a má kadeřnice mi masku doporučila i jako ochranu před sluníčkem u moře.....

    • Pro
    • kvalitní výrobek za skvělou cenu
    • Proti
    • Poměrně smrdí :)
  • 30. červen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    po prvním použití nemohu celkově hodnotit

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni