loading

Recenze Brazil Keratin Regenerační sérum na řasy (Keratin Perfect Lashes) 10 ml

Kód produktu: kBK8051

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 15. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Produkt jsem ještě nevyzkoušela na řasy, protože jsem po operaci očních víček, kde mi vylámaly pár horních i dolních řas, takže čekám, až se jizvy zahoní. Ale na obočí dost dobrý

  • Marie | 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Používám teprve krátce, takže uvidíme :-)

    • Pro
    • - Výborný aplikátor - Řasy jsou po séru v lepším stavu - jsou hezčí - Přijde mi, že má dobré složení - Poměrně dobrá cena
    • Proti
    • - V místě aplikace mě lehce pálí ale po chvíli to odezní - Zápach
  • 21. květen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    doporučila bych jako regeneraci po umělých řasách

    • Pro
    • výrobek používám přes týden, vidím lehké zleplepšení kvality řas, které byly po sundání umělých dost poškozené - více po tak krátké době soudit nemohu
    • Proti
    • když se výrobek dostane do očí, což se občas stane, dost pálí, ale během chvilky odezní
  • 18. květen 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Až na ten zápach je fajn, ovšem jestli funguje prozatím nemohu posoudit, až tak za měsíc, bohužel. Mám jej teprve 10 dní.

    • Pro
    • nanášení příjemné aplikační tyčinkou
    • Proti
    • hrozně smrdí
  • Cizova Bozena | 9. květen 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Produkt se velmi dobre aplikuje.

    • Pro
    • Serum na rasy mam teprve 14 dni,vysledek jeste nepoznam,ale verim,ze casem bude vidno zlepseni. Chtela jsem vyzkouset keratin,ktery se v posledni dobe doporucuje i na vlasy.
    • Proti
    • Jen jedna vec je proti= nevoni,spis trochu pachne. Za par minut je ale po zapachu.
  • 2. květen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    Můžu doporučit.

    • Pro
    • Zatim používám jen pár dni,a přestože mám řasy hodně poničené od prodlužování,pozoruji změny k lepšímu.
    • Proti
    • Nevím o ničem,nepálí ani neštípe.
  • 26. únor 2013

    Celkové hodnocení: 60%

    Nějaké extra výsledky zatím vidět nejsou, ale aplikovala jsem sérum pouze 4krát, tak se asi není čemu divit.

    • Proti
    • Jakmile se dostane do očí hodně to štípe
  • Petra Císařová | 22. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Byl mi doporučen po sundání prodloužených řas, kdy moje řasy byly řídké a poloviční než před umělými.. Po týdenní aplikaci Keratinu jsou již delší a a opravdu i hustší. Oči po něm nepálí, toho jsem se bála. Je poměrně drahý, ale výsledek je opravdu vidět :-)

    • Pro
    • Snadná aplikace, oči po něm nepálí, a hlavně jsou vidět výsledky v podobě delších a hustších řas.
    • Proti
    • Žádné zápory zatím nemá.
  • 8. červen 2013

    Celkové hodnocení: 50%

  • 27. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

  • 17. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 47 010 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni