Vše máme skladem, garantujeme doručení do Vánoc při objednání nejdéle v neděli 17.12.! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Salvatore Ferragamo Incanto Shine - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER002

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 9. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Užasný parfém za úžasnou cenu :-)

    • Pro
    • krásná vůně, používám pravidelně
    • Proti
    • nic
  • 23. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji.

    • Pro
    • Dárek pro 18-ti letou dívku. Byla nadšená ona i její přítel.
  • Gabriela | 6. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    vybrala sem si ji náhodou,změna je život!Doporučuji vyzkoušet

    • Pro
    • Mám ji porvé,jsem spokojená,příjemná květinová vůně
  • 5. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velice příjemná vůně, doporučuji všem, kteří nemají rádi těžké sladké parfémy, jsem velmi spokojená a u této značky stoprocentně delší dobu zůstanu :)

  • Alena | 5. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji. Mé kamarádky jsem inspirovala a vůni si také koupily. Přítel je nadšený jak krásně svěže voním.

    • Pro
    • Krásná letní vůnička
  • libuse nechvatalova | 25. duben 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    moc krasna vune,jsem velmi spokojena,doporucuji

    • Pro
    • prijemna vune
    • Proti
    • nic
  • Hanka | 12. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • nádherná vůně, dlouho vydrží
    • Proti
    • žádné
  • Zuzana | 5. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Parfém jsem cítila u své kamarádky a musela jsem si ho koupit také. Krásně voní..

  • Marcela | 25. červen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    jsem spokojená, už ho používám přes rok

    • Pro
    • příjemná vůně
  • jana | 29. leden 2012

    Celkové hodnocení: 60%

    vůně po kratší době vyprchá

    • Pro
    • produkt mi byl doporučen hezké balení
  • 15. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji!!!

    • Pro
    • Nádherně svěží, všichni kolem mě se ptají čím to voním.
  • 2. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    Cítím se dobře ve svém novém parfému. Doporučuji tento svůj nádherný pocit všem ženám, ale i mužům. Reakce mužů je také kladná, prý příjemna...

    • Pro
    • U kamarádky jsem si jednou přivoněla jejího nového parfému a prostě jsem ho musela mít. Svěží, nevtíravá, při tom výrazná vůně, hodící se ke každé příležítosti, věku i náladě.
    • Proti
    • Není proti, mám konečně to, po čem jsem toužila....
  • 20. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    parfém používám už několik let a jsem s ním stále spokojená..

    • Pro
    • příjemná, svěží vůně
  • 18. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji a určitě budu opakovat

    • Pro
    • cena, vše bylo bez námahy
    • Proti
    • zatím nic
  • 11. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dala jsem na doporučení známé,lehká letní vůně,každý ji obdivuje

    • Pro
    • úžasná letní vůně za výbornou cenu
  • Soňa Kasíková | 27. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    zkusila jsem poprvé

  • drapelova.romana@seznam.cz | 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Je to stálice, nikdy nezklame. Příjemná vůně, která dlouho vydrží a nikoho neurazí.

    • Pro
    • Mám ho strašně ráda, upoutá každého, kdo si přivoní, je nejoblíbenější nejen u mě,ale i u mých kolegyň v práci.
  • Altmanová Dana | 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    s vůní jsem spokojená super

  • Petrasova | 10. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Moje vune ve velkem mnozstvi za skvelou cenu!!!

    • Pro
    • Skvela letni vune!
    • Proti
    • Testr nema vrsek ale je to pro me tak to tolik nevadi.
  • 26. březen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    Velmi svěží vůně,každou chvíli cítím jinou ingredienci,tak mi tato vůně jen tak nezevšední.Dlouho vydrží.Doporučuji.

    • Pro
    • cena,vůně drží velmi dlouho
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni