loading

Recenze Saloos Sprchový olej - Levandule

Kód produktu: z3591

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2015-01-16 09:38:43

    Sprchové oleje Levandule, Erotika a Intimia jsou příjemné a nedráždivé přípravky na večerní sprchování.

  • 2013-11-19 09:59:45

    Jsem velmi se sprchovým olejem Levandule spokojena. Používám ho dlouhodobě. Je příjemný na pokožce. Výrobek mi vyhovuje.

  • 2013-09-03 07:40:57

    Sprchový olej Levandule je kvalitní výrobek.

  • 2013-08-27 08:17:22

    Sprchový olej promastí tělo, krásně pění. Produkt se používá dobře, jen ta vůně je silná. Krásně promastí tělo, ale brzy se vypotřebuje, je potřeba větší dávky.

  • 19. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krasne voni, snad jen baleni by mohlo byt praktictejsi - olej

    • Pro
    • Nevysusuje pokozku.
  • Jana | 2. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    po použití je pokožka jemná a vláčná, nemusí se použít další produkt k ošetření pokožky, vůně levandule

    • Pro
    • jemně odstraní nečistoty i pot na pokožce, po použití není pokožka mastná, ale vláčná a jemná, vůně levandule
  • 27. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni