loading

Recenze Marnys Tekutý vitamín D 30 ml

Kód produktu: z3639

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 2017-11-23 11:39:08

    Tekutý vitamin D kupuji pravidelně na zimu již několik let, vyhovuje mi, že je přírodní narozdíl od Vigantolu, z kterého může malé děti bolet bříško.

  • 2017-06-21 14:53:15

    Vitamin D užíváme s manželkou dlouhodobě, jsme důchodci a věříme, že hlavně v zimním období při nedostatku sluníčka nám pomáhá udržet dobré zdraví.

  • 2016-10-13 12:32:30

    Tekutý vitamín D užívám společně s manželem. Nejsem moc schopna napsat, jak na nás působí, ale co vím, tak se cítíme dobře a jsme plni elánu.

  • 2016-10-13 09:59:44

    Dobrý den, podle mého názoru jde o produkty, které mohu doporučit jako zdraví prospěšné a kladně působící na posílení kostí. Tekutý vitamín D spolu s Tekutý vitamín B12 působí příznivě na nervovou soustavu a posiluje imunitu.

  • 2016-10-10 12:09:42

    S Tekutým vitamínem D jsem spokojená. Nastaroval můj metabolismus, začal více pracovat.

  • 2015-01-26 12:48:24

    S výrobky Colafit a Tekutý vitamín D jsem nadmíru spokojena. Myslím, že již pociťuji účinky. V souladu s životosprávou a cvičením jsem spokojena.

  • 2015-01-26 08:52:20

    Hlíva ústřičná se 100% rakytníkovým olejem a Tekutý vitamín D jsem pořídila dceři, která měla neustále rýmu. Po třech měsících užívání jsem velice spokojena. Dcera už nefrká. Po celou tu letošní divnou zimu nebyla nemocná. Takže veliká spokojenost a můžu jen doporučit. Evidentně má cenu si obstarat přírodní léčbu a ne cpát peníze farmaceutickým firmám za jedy, které stejně nikdy nepomohly.

  • 2014-10-03 07:34:47

    Bio Kokosový olej používám převážně na obličej a dekolt již rok. Denně ho sním jednu lžičku a jsem s ním velmi spokojená. Jsem starší ročník a přestala jsem používat drahé krémy. Účinnost oleje je vynikající, pleť mám bez vrásek. Tekutý vitamín D používám cca 3 měsíce, koupila jsem si ho na doporučení lékaře (problém s bolestí kloubů). Bolesti jsou zatím stabilizovány, nezhoršují se, uvidím, jak se stav kloubů bude vyvíjet dál. Mějte se, moc děkuji a zase si vaše výrobky objednám. Moje 71 letá maminka je z těchto vašich výrobků také nadšená.

  • 2014-05-05 10:35:46

    Tekutým vitamínem E jsem potírala spálené místo na ruce. Dočetla jsem se, že urychluje hojení. Musím
    potvrdit, že to opravdu funguje.

  • 2014-04-02 08:06:13

    Tekutý vitamín D 30 ml používá manžel, snad pomohl i v podpoře imunity, protože jsme letos nemarodili. Bio olivový olej chutná nám, spokojenost.

  • 2014-02-19 07:44:27

    Tekutý vitamín D je vynikající - jak balení (kapátko), tak chuť. Navíc je  to zdravotní pomoc a v lekárně prostě není. Tento produkt je účinný a vyjímečný.

  • 2014-01-23 08:45:38

    Tekutý vitamín D – věřím, že v organizmu působí, jak má. Stimaral splnil očekávání.

  • 2013-03-29 09:12:15

    Považuji za důležité doplňovat některé vitamíny, které v potravinách jsou v nedostatečném množství, mezi ně patří i vitamín E a vitamín D a v tekuté formě jej považuji za vhodný.

  • 2013-03-07 10:39:51

    Dobrý den, se všemi od Vás dodanými produkty jsem velmi spokojena. Upřednostňuji vitamíny v tekuté podobě, protože je umí tělo nejlépe využít. Vitamín D mě spolehlivě ochránil před chřipkou. Výrobce Marnys "umí vyrobit".

  • 2013-02-01 12:20:29

    Dakujeme, sme s vyrobkom spokojny. Davam ho uz starsim detom v obdobi zimy, ked je nedostatok vitaminu D.

  • 2013-01-31 07:59:11

    Pokusím se vysvětlit můj náhled na věc - vitamín D je velice účinný a prospěšný lidskému tělu hlavně v zimním čase. Používám jako náhradu sluníčka letos jsem ještě neabsolvoval žádné napadení mého těla bakterií a virem. Jednouduše, vitamín D, velice slušně vyzbrojí lidské tělo proti těmto patogenům. Moc děkuji za dotaz.

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 45 043 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni