loading

Recenze Bourjois Tvářenka Fard Pastel 2,5 g

Kód produktu: kDKR0499

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Monika Klíčová | 23. březen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    Určitě palec nahoru!

    • Pro
    • Úžasná, dlouho trvající barva...
    • Proti
    • Na mě celkem silná parfemace..
  • 23. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    výborný produkt, nedrolí se, drží, pěkný odstín, všeobecně dekorativní kosmetika Bourjois je velmi kvalitní a jsem s ní hodně spokojena, mám i stíny a také velká spokojenost, a to jsem otestovala i dost jiných a dražších značek, takže mohu doporučit

    • Pro
    • výborný produkt, nedrolí se, drží, všeobecně dekorativní kosmetika Bourjois je velmi kvalitní a jsem s ní hodně spokojena
    • Proti
    • možná příliš malé balení, mohlo by být větší
  • 22. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    naprostá spokojenost

    • Pro
    • obchod proběhl rychle, korektně, dodané zboží je kvalitní a za dobrou cenu, dárky byly milé
  • 15. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    S tvářenkami od této firmy mám dobré zkušenosti. Jsou to ty nejlepší tvářenky na trhu. I když je cena vyšší, vyplatí se produkt koupit kvuli výdrži a malému množství na nanášení díky dobré pigmentaci.

    • Pro
    • Pigmentace Výdrž Lesk
  • Louisianka | 11. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Nepoužívám tvářenku ještě moc dlouho a mám i jiné, takže střídám, ale zatím jsem velmi spokojena a určitě bych tvářenky Bourjois doporučila.

    • Pro
    • Balení je kompaktní, barva tvářenky je krásná, dobře se nanáší, nepráší a ještě k tomu báječně voní :-)
    • Proti
    • Cena by mohla být vzhledem k velikosti o něco nižší.
  • 20. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    dobrá zdravíčka na cesty do kabelky - je přiložen dobře tvarovaný štětec, není potřeba s sebou tahat zvlášt štětec na zdravíčka

  • Petra | 26. prosinec 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    decetní líčení, koupím znovu, dlouho vydrží

    • Pro
    • vynikající,
    • Proti
    • nic
  • Zuzka | 12. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Moje nejoblíbenější tvářenka. Zatím mám jen odstín Lilas d´Or, ale plánuju pořízení ještě nějakých.

    • Pro
    • Krásné barvy. Velmi dobrá pigmentace. Výdrž dobrá. Roztomilé balení se zrcátkem, které je ale docela maličké.
    • Proti
    • Pro někoho možná příliš malé balení.
  • 27. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Asi nejlepší tvářenka, kterou jsem zatím vyzkoušela, drží celý den a má nádhernou, přirozenou barvu.

    • Pro
    • Krásná, jemná barva Vydrží celý den
  • 2. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi prijemna tvarenka s super vuni

    • Pro
    • Super barva, prijemna vune
  • 30. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    celkově skvělá

    • Pro
    • celkově skvělá
  • 28. květen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší tvářenka na trhu, cena/výdrž

    • Pro
    • Vydřží opravdu dlouho-krabička,téměř neubývá.Hezký voní.Výdrž solidní (záleží vždy jaký kdo má plet)
  • 3. květen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    přirozený pocit

    • Pro
    • perfektní do kabelky
    • Proti
    • nevím
  • Lenka | 20. duben 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    příště opět Bourjois, ale nejdříve si někde zkusím odstín

    • Pro
    • hezká, držící tvářenka, obsahuje šteteček
    • Proti
    • podle obrázku u této barvy, jsem čekala růžovější
  • 17. leden 2012

    Celkové hodnocení: 50%

    Kdo chce jen jemný nádech tvářenky, tak tomu bude určitě vyhovovat, ale bude si muset zvyknout na docela silnou vůni výrobku - působí stařecky

    • Pro
    • krásné balení
    • Proti
    • specifický odér mohl být na tváři výraznější
  • strnadovav | 25. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    úžasné balení s kartáčkem, nádherná barva

    • Pro
    • úžasné balení s kartáčkem, nádherná barva
  • 7. červen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    perfektní barva

    • Pro
    • Perfektní, už jsem jej měla jednou, vydržel dlouho a má krásnou barvu
  • Mona | 26. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • roztomilé balení se zrcátkem a štětečkem :) jinou tvářenku už nechci, je nádherná
  • Pavlína | 19. červenec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. květen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Nakup teď a zaplať
až po výplatě.
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni