loading

Recenze Versace Bright Crystal - EDT TESTER

Kód produktu: pTESTER049

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Dagmar Polednová | 29. červen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tato vůně mně vyhovuje a doporučila bch ji těm,komu vyhovuje lehká květinová vůně.

    • Pro
    • produkt kupuji opakovaně,vúně mi vyhovuje-
    • Proti
    • -
  • 11. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Velmi příjemná vůně.

  • 7. duben 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • Jana Bayerová | 28. únor 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybrala,protože mě velmi zaujal a mé kamarádky,a já se rozhodla to koupit mamince na Vánoce. Jelikož byla reakce ohromující,tak vřele doporučuji Všem co neví jaký dárek své mamince koupit,určitě ji to potěší.

    • Pro
    • Přepychová ,elegantní jemná vůně. Na doporučení.
  • 24. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Skvělá vůně k použití po celý rok.

  • Zuzka | 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Krásná lehká letní svěží vůně.

  • Soňa | 26. červenec 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    velice příjemná letní vůně

  • Katy | 9. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ji denně od té doby, co jsem ji objevila, mám ji hned 3x, doma - v práci - u přítele, zatím jsem nenašla konkurenci. Není drahá jako můj dříve oblíbený Dior Addict 2. Jen má trochu moc velké balení, hlavně to víčko, sice to vypadá dobře, ale je stejně velké jako sama lahvička s parfémem, většinou ho odkládám. A možná by mohl být flakon odolnější, podařilo se mi ho upustit na dlažbu a nepřežil :-( Co se týká vůně, myslím, že tato nikoho neobtěžuje, není ani těžká, sladká, dráždivá, vlezlá.

    • Pro
    • vůně, cena, dostupnost
    • Proti
    • trochu moc velké víčko :-)
  • MT | 1. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Rozhodně se vyplatí jí vyzkoušet,nezklame vás. Vhodná na denní používání i smyslný večer.

    • Pro
    • Decentní vůně, kterou neobtěžujete okolí a přesto s ní zcela splynete :-)
  • irim | 23. květen 2011

    Celkové hodnocení: 80%

    krásně voní

    • Pro
    • krásně voní
    • Proti
    • je to pouze toaletní voda, takže nevydrží vonět dlouho
  • Slávka | 11. duben 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    vyzkoušela jsem si vůni v obchodě, vůně dlouho vydrží, je úžasná, jemně květinová, ulítám na ní....

    • Pro
    • velmi hezký obal a barva mě přímo přitahuje
  • 19. prosinec 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    krasně voní

  • 16. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Všem doporučuji!!!!!

    • Pro
    • Dokonalá luxusní vůně!!! Docela dlouho vydrží a je to moc příjemná vůně, používam dlouho a jsem moc spokojená a všichni se mi ptají co je to za vůni!!!
  • renata | 2. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Oblíbená vůně, již několikrát vyzkoušená

  • 24. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    vůně pro můj typ

    • Pro
    • vůně v případě testru-levnějšá varianta
    • Proti
    • niuc
  • Radarka.k | 18. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Ahoj holky, tak tento Versace jsem už koupila druhý kousek, před nedávnem pro sebe, kdy mě úplně uchvátil a zamilovala jsem se do něho a teď i pro moji maminku k narozeninám. Ta vůně je je prostě pro všechny věkové kategorie!!! Vřele doporučuji těm co nemají rády ty sladárny! Je jak na běžné nošení, tak i na lepší příležitost....

  • 5. říjen 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Líbil se mi v kamenném obchodě,cena na netu byla o hodně příznivější.

    • Pro
    • krásná vůně
    • Proti
    • rychle vyprchá
  • Tereza | 2. září 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    produkt jsem si vybrala na doporučení sestřenky, nádherně jím voněla. objednali jsme ho odsud a od té doby nepoužívám jiný. dřív jsem měla více toaletních vod,jenže u všech mi po pár týdnech začala být jejich vůně nepříjemná. U Versaceho ne, používám ho něco přes rok, mám už několikáté balení a nikdy se mi neomrzel. jeho vůně je velice příjemná a dokáže mě ráno příjemně naladit. mám jej moc ráda. doporučuju všem,kdo má rád lehké svěží vůně,ale z ostatnáích parfémů si nemůže vybrat. jedním slovem - doporučuji! hodí se jak do společnosti,tak do práce,školy i okolí ho ocení!

    • Pro
    • užasný jemný parfém
  • Ivka | 27. leden 2010

    Celkové hodnocení: 90%

    Vynikajuca vona,super

    • Pro
    • Zo zaciatku,nic moc,ale po 20 minutach,po spojeni s pokozkou...mnam! Vonia neskutocne dlho a krasne
  • Peta | 9. leden 2010

    Celkové hodnocení: 50%

    mně osobně tato vůně voní jako každá druhá sladší "voňavka". Ale rozhodně to není bolehlav. Já si ji koupila omylem, popletla jsem si názvy, chtěla jsem původně od Armani Diamonds :)

    • Pro
    • nevtíravá celkem lehká vůně
    • Proti
    • naprosto nezajímavá
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Vybírejte z 41 371 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni