Vše máme skladem, garantujeme doručení do Vánoc při objednání nejdéle v sobotu 16.12.! Navíc máte na vrácení zboží 1 rok a dopravu s odloženou platbou zdarma.

loading

Recenze Dermacol Vyhlazující báze pod make-up (Satin Make-up Base)

Kód produktu: kDKR3992

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Adel | 7. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Velké balení se víc vyplatí. Nevm, proč je dotaz na krytí, báze nekryje, není to make-up.

    • Pro
    • Osvědčený produkt. Po hydratačním krému aplikuji na obličej a poté make-up. Nemusím ho použít tolik a příjemně se pak roztírá. A i déle vydrží.
  • 1. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    výborné, make up drží celý den, pleť je téměř dokonalá

  • 29. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt splňuje to, co slibuje. Pleť je krásně hebká, vyhlazená, rozšířené póry jsou méně viditelné. Pleť je po nanesení lépe připravená na aplikaci make-upu. Za mě doporučuji.

    • Pro
    • krásně hebká pleť po nanesení menší viditelnost pórů
  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    pro smíšenou mastnou pleť si příště pořídím prodyšnější a méně lesklou bázi

    • Pro
    • vytvoří hladký film na kůži
    • Proti
    • leskne se (potom i make-up)
  • Gabča | 11. únor 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    Báze je krásně voňavá, úžasně roztíratelná a na obličeji vytvoří příjemný, matný , hladký film připravený pro nanesení make-upu, s bází je to rozhodně lepší a nějaké rozdíly tam určitě budou, mě to ale nepřišla nijaká extra změna ale nějaké vylepšení by se určitě našly, jinak jsem ale s produktem spokojena a myslím že pokud budu chtít další bázi pod make-up (už jenom kvůli té vůni, skvělému roztírání a příjemnému pocitu pokožky po jejím zaschnutí), zvolím určitě znovu právě tuto, doporučuji.:)

    • Pro
    • hladký film na pleti po nanešení snadné nanášení výdrž
    • Proti
    • efekt s bází pod make-upem a bez není nijak veliký
  • 22. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • Helena | 30. duben 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Asi bych za nízkou cenu opravdu neměla čekat nějaké "zázraky"...

    • Pro
    • V obchodě Krása.cz za celkem slušnou cenu (10 ml za 160 Kč). Nedráždivý výrobek, příjemná konzistence.
    • Proti
    • Od vyhlazující báze bych čekala vyhlazení, ale rozšířené póry vyhlazuje poměrně nedostatečně...
  • 26. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Roztíratelnost byla slozita alevysledek byl vyborny

  • 10. únor 2013

    Celkové hodnocení: 50%

    čekala jsem lepší vyrovnávání nerovností pleti

  • 1. leden 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    příjemný podklad pod make-up

  • 23. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    Výborný pod make-up,velice příjemný na dotyk

  • Jana | 9. říjen 2012

    Celkové hodnocení: 80%

    I přes drobně nedostatky je výsledek velmi uspokojivý

    • Pro
    • Dobrá a příjemná konzistence.
    • Proti
    • Špatně vsakuje
  • 12. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    neodmyslitelna soucast make-upu

  • Marcela Doubková | 31. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzhledem k cenám produktů a přiloženým pozornostem - dárečkům a ceně poštovného se příště opět obrátím na Krása.cz.

    • Pro
    • Tuto bázi jsem si koupila na doporučení beauty poradkyně. Sehnala jsem si k němu recence a zjistila jsem, že má i ocenění. V obchodech jsem ho nemohla sehnat, tak jsem si vygooglovala obchody a nejlépe mi vyšla Krása.cz.
  • 4. únor 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    make-up lépe drží krásně se roztírá doporučuji

  • 21. prosinec 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitní česká značka kosmetiky za rozumnou cenu.

    • Pro
    • Vyzkoušela jsem poprvé. Ihned se vstřebává a zanechá pokožku jemnou.
  • Eva M | 28. listopad 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    rozhodně doporučuji, pleť vypadá pěstěnější

    • Pro
    • snadná aplikace dobře drží pod makeupem, ten se také lépe nanáší
    • Proti
    • cena (ale odpovídá kvalitě)
  • Kristýna | 27. září 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Používám ho již dlouho dobu, jsem s ním velice spokojená.

    • Pro
    • Krásně vyhladí pleť
  • 14. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    splnil má očekávání

    • Pro
    • perfektní
  • 6. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    důležitý přípravek pod každý make-up už jsme nerozlučná dvojice

    • Pro
    • dobře se nanáší, je sametově jemný, příjemná vůně
    • Proti
    • -
info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni