loading

Recenze Dermacol Vyhlazující báze pod make-up (Satin Make-up Base) 15 ml

Kód produktu: kDM1405

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 19. únor 2014

    Celkové hodnocení: 60%

    pro smíšenou mastnou pleť si příště pořídím prodyšnější a méně lesklou bázi

    • Pro
    • vytvoří hladký film na kůži
    • Proti
    • leskne se (potom i make-up)
  • 22. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 90%

    spokojenost

  • 26. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Roztíratelnost byla slozita alevysledek byl vyborny

  • 12. duben 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    neodmyslitelna soucast make-upu

  • Marcela Doubková | 31. březen 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Vzhledem k cenám produktů a přiloženým pozornostem - dárečkům a ceně poštovného se příště opět obrátím na Krása.cz.

    • Pro
    • Tuto bázi jsem si koupila na doporučení beauty poradkyně. Sehnala jsem si k němu recence a zjistila jsem, že má i ocenění. V obchodech jsem ho nemohla sehnat, tak jsem si vygooglovala obchody a nejlépe mi vyšla Krása.cz.
  • 4. únor 2012

    Celkové hodnocení: 90%

    make-up lépe drží krásně se roztírá doporučuji

  • 6. květen 2011

    Celkové hodnocení: 70%

    důležitý přípravek pod každý make-up už jsme nerozlučná dvojice

    • Pro
    • dobře se nanáší, je sametově jemný, příjemná vůně
    • Proti
    • -
  • Bellatrix | 21. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Dlouho jsem hledala kvalitni bazi pod make-up, avsak nejlepsi , kterou jsem nasla stala okolo 500,- Tato baze ma k ni velmi blizko a je levna. Takze hodnotim velmi pozitivne a velmi doporucuji

    • Pro
    • zjemnuje plet vyhlazuje nerovnosti
  • Lucie | 17. únor 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Nevím, jak jsem bez něho mohla doteď být :)

    • Pro
    • Velmi praktický dávkovač! Sametová a zmatněná pleť Po použití se nesrovnatelně lépe roztírá make-up
  • 25. leden 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    Doporučuji pod make-up, make-up pak lépe drží.

  • 23. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    výborně doplní předchozí

  • Jana | 4. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Nicméně jednoznačně doporučuji.

    • Pro
    • Kupuji tento výrobek už poněkolikáté, jsem s ním velice spokojena. Užívám si i samotnou aplikaci, která je velmi příjemná.
    • Proti
    • Vcelku rychle ubývá, nevydrží tak dlouho, jak bych si přála.
  • Aďa | 30. červenec 2010

    Celkové hodnocení: 50%

    celkový dojem je pozitivní, ráda tento produkt používám

    • Pro
    • make up lépe přilne a pěkně na obličeji drží
    • Proti
    • nelze čekat výrazné vyrovnání pleti
  • Alice Vegrová | 23. leden 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    V kombinaci s Dermacol makeupem je nejlepší,jaké jsem kdy měla.

    • Pro
    • Je úžasná,moc mě překvapila
  • 24. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 20. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný,

    • Pro
    • Opravdu vyhlazuje, skvělě se roztírá.
  • 24. březen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 10. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 24. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

  • 9. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Dáme vám 1 rok
na vrácení zboží
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni