Principy ochrany soukromí na Vivantis.cz

Vivantis.cz se vám snažíme přizpůsobit na míru. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ nebo do prostoru mimo lištu souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit veškerá nastavení v Nastavení soukromí

Velký letní výprodej až - 80 %. Přes 9 000 kousků od kabelky po parfém.
Doprava ZDARMA od 2 500 Kč  | 2 měsíce na vrácení
Zákaznický servis  [email protected] | 468 006 315
Menu

Recenze Saloos Ricinový olej lisovaný za studena

Kód produktu: z4558

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • 24. únor 2020

    Celkové hodnocení: 80%

    Cena vs kvalita ok

  • 28. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Zatiaľ testujem

  • 15. září 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Po otevreni netesni uzaver.

    • Pro
    • Po aplikaci na rasy vyrazne zhouslyt
  • 8. květen 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    kvalitní olej

  • 23. duben 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    Ricinový olej, jsem si objednala hlavně na podporu růstu řas a je to jen krátká doba na hodnocení.

  • 27. leden 2019

    Celkové hodnocení: 100%

    ˇUčinne pôsobí proti vypadávaniu vlasov....

  • 12. říjen 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    Skouším použit na vlasovou masku.

  • 30. září 2018

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný prípravok na výrobu kvalitného šampónu na vlasy

  • 27. leden 2018

    Celkové hodnocení: 20%

    Ešte som tento výrobok nevyskúšala

  • Jana | 25. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborný na nehty, řasy, zkouším i na vlasy. Určitě doporučuji.

  • 11. září 2017

    Celkové hodnocení: 100%

    Super na velmi suchou pokožku.

  • Jana | 30. říjen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Tento produkt doporučuji, je všestraným pomocníkem.

    • Pro
    • Ricinový olej jsem koupila na oslabené řasy. Skutečně řasy zesílily a jsou i delší, používám ho každý den na oční okolí někdy i na celý obličej, pleť je po něm krásně hydratovaná a jemná.Výborný je i na vlasy,jsou pak krásně lesklé a hladké dobře se vymývá.Dále dobře slouží na atop.ekzem,krásně promastí, ale přeci jenom je to olej tak se tak nevstřebá proto ho používám jen na noc.Jsem s ním moc spokojená a určitě ho budu dál objednávat.
  • Petra H. | 23. srpen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    používám na suché rty a na řasy (ráno a večer), začaly po něm růst, tak snad časem a pravidelným používáním i zhoustnou dobrý produkt za dobrou cenu

    • Pro
    • přírodní produkt
    • Proti
    • je dost mastný
  • Iveta Karafiatová | 23. červen 2016

    Celkové hodnocení: 100%

    Husty, pridava se k ostatnim olejum pro lepsi nanaseni. Ucinek na rasy, oboci, vlasy - zabaly. Leceni jizev, tlumeni bolesti svalu a kloubu - teply obklad. Leceni bradavic, lamavost nehtu, osetreni pokozky po sluneni, ucinek na strie. Hydratuje suchou pokozku, ocni okoli - mimicke vrasky, vyborny balzam na rty. Doporucuji, je vyborny.

    • Pro
    • Bio, lisovany za studena
  • Beba | 28. říjen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt som si vybrala na základe recenzií, používam ho na mihalnice (zhustenie, podpora rastu) a na nechtové lôžka (skvalitnenie pokožky okolo nechtov aj nechtov).

    • Pro
    • Super balenie, za výhodnú cenu. Kvalitný produkt.
  • marcela šípková | 20. srpen 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    jsem dost spokojená, uvidím ještě v budoucnu, jak bude funvovat

    • Pro
    • opravdu je skvělý na suchou pokožku,používám i na suché paty.
  • Lenka L. | 8. leden 2015

    Celkové hodnocení: 100%

    Určitě budu dokupovat. Především se mě osvědčil na nehty, které jsou mnohem silnější a hezčí. Stačí jen pár kapek Také se osvědčil na řasy a obočí - jsou hustší a řas mám mnohem víc. Stačí použít buď starou řasenku, vatovou tyčinku nebo prst a nechat nejlépe přes noc působit. Po 7 dnech, kdy jsem každou noc olej použila, jsem měla krásné výsledky :). Dokonce mě nevadí chodit bez řasenky, jinak doporučuju si dát třeba pár kapek oleje i do řasenky. :)

    • Pro
    • Na nehty, vlasy a především řasy! Super :)! Velký plus za skvelé výsledky.
    • Proti
    • Nic
  • Seekorka | 31. prosinec 2014

    Celkové hodnocení: 70%

    Olej je příjemný, zvláčňuje. Ale opravdu špatně se roztírá, tím zanechává velmi silný mastný povlak, hůř a dlouho se vstřebává.

    • Pro
    • Příjemná vůně, balení je dostačující.
    • Proti
    • Velmi hustý, velmi špatně se roztírá.
  • Ing.Vlasta Hruboňová | 4. duben 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    kromě použití doporučené prodejcem hlavně jsem objednala na zábaly pro mé narušené vlasy mohu jen doporučit všem, kdo má s vlasy problémy

    • Pro
    • produkt je velmi vhodný i na zábaly oslabených vlasů zábaly 1x týdně popř. smíchat s olivovým olejem vlasy pak budou pružnější, zdravější a již nebudou vypadávat
    • Proti
    • nic
  • 5. duben 2020

    Celkové hodnocení: 100%

    • Pro
    • Produkt som doteraz ešte nevysúšal.