loading

Recenze Bioderma Zklidňující pleťová voda Sensibio H2O (Solution Micellaire)

Kód produktu: kDKR3155

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Olga gerlochová | 19. listopad 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Jiné micerální vody jsoubuď horší, nebo jsou moc drahé.

    • Pro
    • používám tuto micerální vodu již někiólik let a jsem s ní naprosto spokojená.
    • Proti
    • O
  • Simona | 7. červenec 2014

    Celkové hodnocení: 80%

    - mám suchou a citlivou pleť, vyzkoušela jsem tento výrobek a jsem velmi spokojená - je jemná nedráždí, pěkně pleť pročistí, odstraní make-up a jiné nečistoty - po použití je pleť jemná, hydratovaná, necítím pnutí ani zarudnutí, je klidná - problém je akorát cena, nemůžu si tuto vodu dovolit často, ale velmi ráda se k ní vracím

    • Proti
    • cena
  • 17. květen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Úžasná. Rychlá. Zjemňuje pleť.

  • 13. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Když je ve slevě, kupuju, je výborná

    • Pro
    • Výborná kvalita
    • Proti
    • Trošku dražší cena
  • Zdenka | 7. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    doporučuji

    • Pro
    • je to snad nejlepší odličovací voda jakou jsem kdy použila
    • Proti
    • nic
  • Daniela Spišiaková | 3. únor 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Produkt jsem si vybrala na doporučení známé. Již po prvním použití jsem s produktem byla velmi spokojená. Perfektně. Doporučuji.

    • Pro
    • Rychlé a kvalitní ošetření pleti. Stoprocentní spokojenost.
  • 26. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Nejlepší čistící voda

  • 13. leden 2014

    Celkové hodnocení: 90%

    dobrý výrobek za velmi přijatelnou cenu

    • Pro
    • perfektně odličuje tvář i oči
  • 23. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný, lepší micelární vodu jsem neobjevila

  • Olga | 8. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 80%

    omylem jsem tentokrát objednala tento typ, do teď jsem si vždy kupovala tu pro normální až smíšenou pleť, ta mi vyhovovala víc. takto mi je jakože trochu nepříjemná kolem očí. každopádně odlíčení je super, pleť po použití opravdu luxusní, jen ty oči u tototo typu...

  • Eva M | 27. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Výborná funkční micelárka, na trhu už několik let, takže je ověřená, kvalita zůstává nezměněná. Velmi dobře odličuje oči, nemusíte je drhnout. Nealergizuje, nezanechává červené fleky. Jelikož je poměrně drahá, tak ji nakupuji ve slevách, jinak nemám, co bych vytkla.

    • Pro
    • Už jsem kdysi používala, takže jsem věděla, do čeho jdu. Jsem spokojená, odličování je rychlé a efektivní, micelární voda je nealergenní, příjemně voní, pleť nelepí.
    • Proti
    • žádné zápory
  • 26. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Tuto vodu mám již po třetí a jsem s ní velmi spokojena. Perfektně čistí, odličuje.

    • Pro
    • rychlé čištění neštípe v očích jemná
  • 23. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Maximální spokojenost, spotřeba je tak akorát, ani moc, ani málo.

    • Pro
    • I co čtu, tak asi nejlepší ze všech micerálních vod.
  • Marie | 23. červen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    jeden z nejlepších odličovačů na trhu! doporučuji!

    • Pro
    • odlíčí vše vhodná pro citlivou pokožku
    • Proti
    • cena
  • 17. listopad 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    Kvalitni odlicovac na citlivou pokozku, moc dobre a rychle odlicuje, perfektni pro kazdodennim odliceni. Doporucuji.

  • 15. září 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    výborný produkt

    • Pro
    • zatím nejlepší pleťová voda jako jsem kdy měla
    • Proti
    • nic
  • 31. leden 2012

    Celkové hodnocení: 100%

    jako doplněk a další prevence při léčbě vyrážky na tváři

    • Pro
    • velice zklidňující, efekt je vidět i cítit ihned po použití
    • Proti
    • cena
  • 19. květen 2011

    Celkové hodnocení: 90%

    opravdu skvělá čistící voda i pro tu nejcitlivější pleť

  • marina937 | 16. květen 2011

    Celkové hodnocení: 100%

    i přes vyšší cenu produkt nevyměním, skvělý na čištění i na odličování

    • Pro
    • vynikající snášenlivost i pro velmi citlivou pleť
    • Proti
    • vyšší cena
  • Regina Straková | 5. listopad 2010

    Celkové hodnocení: 100%

    Pleťovou vodu používám již několik let a jsem s ní velice spokojená. Pleť nevysušuje, naopak ji zklidní a je příjemně parfemovaná. Jediné co mě zaskočilo bylo zdražení produktů spol. Bioderma. Myslím, že je minimální rozdíl ceny internetového obchodu a lékáren.

    • Pro
    • pleť nevysušuje zklidňuje příjemná parfemace
info@vivantis.cz10-18 hod. 468 006 315
Vybírejte z 46 778 produktů
od kabelky po parfém
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni