loading

Recenze Orofluido Zkrášlující elixír na vlasy (Beauty Elixir For Your Hair)

Kód produktu: kDKR1543

Do detailu produktu

Průměrné hodnocení:

  • Pavla Poslední | 17. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Již po první aplikaci elixíru mám absolutně nový účes.

  • Janča | 14. srpen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    tento olej mě doporučila moje kadeřnice, je skvělý.

    • Pro
    • nemastí, vlasy se lépe upravují, krásně voní.
    • Proti
    • žádné
  • 27. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Začala ho používat moje dcera,která má dlouhé vlasy.Krásně se rozčesávají,jsou lesklé a pěkně voní.

    • Pro
    • Je super.Vlasy jsou krásně lesklé,voňavé.
  • 18. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

    Po aplikaci jsou vlasy krásně jemné, voní a mají lesk...

    • Pro
    • úžasná věc pro vlasy... neznám nic lepšího....vřele všem doporučuji
  • 11. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Velice snadno aplikovatelný přípravek, stačí opravdu trocha k ošetření suchých nebo poškozených vlasů, má i velice příjemnou parfemaci. Poškozené vlasy sice ošetří, upraví ale trvalý účinek v ozdravení nemá.

  • LudmilaM | 2. prosinec 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    příjemná vůně lepší kvalita vlasů

    • Pro
    • vlasy jsou oživené a krásně voní
    • Proti
    • nic
  • Slunko | 24. listopad 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    Potřebovala jsem něco na konečnou úpravu účesu, mám barvené dlouhé jemnější vlasy, které se na konečcích zacuchávají.Olej to řeší, jsem s ním spokojena. Asi není vhodné pro někoho, komu se mastí vlasy. Velmi příjemně a jemně voní. Uvítala bych aplikátor ve spreji, dávkuje se rovnou ze skleničky. Zkusila jsem menší balení a i na dlouhé vlasy stačí troška, takže nelituji.

    • Pro
    • uvolní zacuchané vlasy celkově vyhladí vlasy moc příjemně voní
    • Proti
    • méně pohodlná aplikace vlasy se mastí, ale je to olej, tak se to dá předpokládat
  • Květoslava Kordulová | 5. říjen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    velmi kvalitní

    • Pro
    • kvalitní, příjemný
  • DK | 19. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    SKVELY NA SUCHE VLASY

  • Alena | 6. září 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Jedná se o zatím nejkvalitnější výrobek, který jsem kdy vyzkoušela. Vlasy se nelámou a krásně voní.

    • Pro
    • vlasy se velice snadno rozčesají a jsou lesklé.
    • Proti
    • rychleji se mastí, což je ovšem logické po nanesení oleje. U mastnějších vlasů, lepší používat na konečky
  • jandulaz | 26. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 70%

    uvidíme po dalším používání.

    • Pro
    • zatím jsem vyzkoušela 1x, vlasy krásné voní a jsou lesklé
    • Proti
    • nic
  • 11. březen 2013

    Celkové hodnocení: 100%

    Mám velmi douhé a velmi husté vlasy, které se snadno vysuší, tenhle přípravek je krásně vyživí a uhladí. Po použití jsou vlasy krásně hebké, lesklé, velmi snadno se rozčesávají a pěkně voní. Jedinou nevýhodu vidím v, pro mě malém balení. 100 m mi vydrží asi měsíc, uvítala bych balení o větším objemu. Jinak přípravek je z dobré cenové kategorie a může se směle rovnat přípravkům o několik set dražším.

    • Pro
    • -konzistence -vůně -účinky
  • 28. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 7. říjen 2014

    Celkové hodnocení: 90%

  • 19. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 15. leden 2014

    Celkové hodnocení: 100%

  • 14. září 2013

    Celkové hodnocení: 70%

  • 4. srpen 2013

    Celkové hodnocení: 90%

info@vivantis.cz8-20 hod. 468 006 315
Blesková doprava
dnes u nás, zítra u vás
x
Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací
OK
prvni